Altantvätt Göteborg

Altantvättar i Göteborgsområdet

När vårens första solstrålar försiktigt börjar värma oss så inleds en ny utomhussäsong och många börjar drömma om sommaren. Husägare längtar efter att få tillbringa så mycket tid som möjligt på sina härliga altaner och uteplatser. Rent Combiclean i Göteborg AB är proffs på altantvätt och vi är måna om att leverera resultat av högsta kvalitet.

En altan utsätts för många olika påfrestningar och blir lätt smutsig efter till exempel väderomväxlingar och lortiga skor. Det är även vanligt att altaner drabbas av beläggningar och alger med tiden. Smuts och algbildning ger ett ovårdat intryck och minskar trivseln – anlita oss och låt oss tvätta er altan. Vi använder oss av professionella maskiner och redskap för att se till att er altan blir så bra tvättad som möjligt samt för att inte skada er altan.

Vi arbetar med fasta priser för att kunden ska känna sig trygg och få veta vad det exakt kostar. Vid tvättning av altan med specialutrustning har ägaren till hushållet rätt till ROT-avdrag med 30%. Få ett exakt pris av oss genom att fylla i offertförfrågan här under.

Altanttvatt

Skicka in din förfrågan

Varukorg

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer