Garagestädning Göteborg

Bäst på garagestädning i Göteborg!

Vi utför effektiv städning och rengöring av garage i Göteborg till ett bra pris. I vår arsenal har vi moderna sop- och rengöringsmaskiner som gör rent snabbt och grundligt. Vi kan erbjuda er fördelaktiga avtal där vi med jämna mellanrum gör rent i ert parkeringsgarage. Ett sådant löpande avtal förenklar fastighetsskötseln och säkerställer att garaget alltid är rent och snyggt. Vi har specialiserat oss på garagestädning och vårt mål är att alltid vara på toppen i vår bransch.

Kontakta oss idag för att få ert parkeringsgarage städat eller för att få mer information!

gsg b 1

Rena garage ger ett bra första intryck!

Ett rent och snyggt garage är en plats där man känner sig trygg och kan lämna sin bil. Tar du emot kunder i samma byggnad är du säkert mån om att de får ett bra första intryck och känna sig bekväma. När de ställer bilen i ditt välskötta garage kan de fokusera helt och fullt på era gemensamma åtaganden och affärer.

Städade parkeringsgarage vittnar om att man är mån om helheten och bryr sig om detaljer. Många struntar i sina garage då de inte ser det som en viktig plats. Dock är det faktiskt där vi lämnar det som för många är deras dyraste ägodel – bilen.

Parkeringsgarage är inte en plats vi ägnar så mycket tankekraft åt så länge som de fungerar som de ska. Det är först när de missköts som vi ser vad de har för betydelse. Låt oss städa ditt garage för att hålla det rent och bekymmersfritt!

gsg b 1

Ett välskött garage är ett problemfritt garage

Smutsiga och dåligt underhållna garage blir ofta uppsamlingsplatser för skrot. Det är lätt hänt att någon ställer ett par däck i ett hörn och plötsligt har det hörnet blivit en påbörjad hög – avstjälpningsplats för allt möjligt skräp. De flesta kan enas om att det är trevligare med ett ordnat garage utan lös bråte.

Forskning har visat att platser som inte underhålls ordentligt blir mer utsatta för skadegörelse. En plats som verkar övergiven kan bli ett tillhåll för ungdomar och vandaler med krossade flaskor, graffiti och dålig lukt som följd. Det är inte en plats där någon vill parkera eller gå ur sin bil.

Undvik att din parkeringsplats blir en soptipp eller ett tillhåll genom att anlita oss. Vi ser till att garaget alltid är snyggt och prydligt!

underground vehicle parking lot brand new empty g 2022 09 21 15 46 25 utc

Nöjda kunder - vår bästa referens

Vi är mycket måna om våra kunder och vill att de skall vara nöjda med det arbete som vi utför. Att bli rekommenderad är det bästa sättet att utvidga sin kundkrets. Genom att ha en tydligt dialog med de som anlitar oss och fortlöpande utvärdera vårt arbete försöker vi utveckla och förbättra våra tjänster. Vårt mål är att hålla oss på topp och vara den bästa firman inom vårt fält.

Vill du anlita oss för att städa ditt garage eller få reda på mer om våra tjänster? Fyll i vårt kontaktformulär så hör vi av oss!

underground parking garage 2021 08 26 16 37 54 utc

Skicka in din förfrågan

Varukorg

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer