Uthyrning av kombiskurmaskiner

Korttidshyra städmaskin

Behöver Ni hyra en städmaskin enbart en dag eller en hel vecka eller kanske till och med en hel månad så har vi alltid både singelskur- och kombiskurmaskiner färdiga. Fyll i formuläret eller slå oss en signal.

Vi har alltid olika storlekar av kombiskurmaskiner till uthyrning från mindre gå bakom till åkbara kombiskurmaskiner. Vid hyra av en städmaskin erbjuder vi leverans till er arbetsplats samt en genomgång av hur maskinen fungerar.

Vid frågor eller beställning av en hyresmaskin, fyll i formuläret nedan eller kontakta oss på telefon. Behöver Ni en städmaskin omgående eller inom två dagar så kontakta oss via telefon för snabbare hantering.

warehouse

Långtidhyra städmaskin

Är Ni i behov av en städmaskin men inte vill investera era pengar i en städmaskin? Då är långtidshyran något för Er! Med vår långtidshyra så har Ni enbart en fast kostnad per månad och enbart tre månader uppsägningstid. I långtidshyran ingår service och reparationer av maskinen, det som tillkommer är slitagedelar samt reparationskostnaderna för handhavande fel.

Swingo 4000 side

Skicka in din förfrågan

Varukorg

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer