Service & reparation städmaskiner i Västra Götaland

Reparation av städmaskiner

Har er städmaskin slutat fungera?

Vi är en helhetslösning för dig som behöver reparera din/dina skurmaskiner, dammsugare, våtsugare, torrsugare, mattvättar, tvättmaskiner och mindre högtryckstvättar. Eftersom våra bilar är utrustade med mobila verkstäder så reparerar vi ofta er maskin på platsen.

Vid större fel och mer komplicerade fel så tar vi in er maskin för reparation och behöver ni en städmaskin under reparations tiden så ordnar vi det. Vi reparerar alla typer av städmaskiner oavsett märke, årsmodell & skick. Vi tar emot städmaskiner från Göteborg och hela Västra Götaland.

warehouse

Service av städmaskiner

Tyvärr så görs service på städmaskiner alldeles för sällan, oftast när problemet redan finns. Eftersom städmaskiner är en dyr utrustning så bör de hållas efter för att minska reparationskostnaderna. Med ett serviceavtal via oss ser vi till att er maskin alltid är redo för att utföra arbetet. Är ni i behov av service eller reparation, fyll i formuläret nedanför eller kontakta oss på telefon.

IMG 1867

Skicka in din förfrågan

Varukorg

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer