Företag

newTASKI RGB 01 2

Taski

TASKI lyssnar på sina kunder, till de branscher de arbetar i och observerar trenderna inom dem. Detta är grunden för vår forsknings- och utvecklingsprocess. Ultimate Cleaning Machines är en produkt av dina behov och vår innovation.

brand cvi 2022

Nilfisk

Nilfisk grundades med en vision om att tillverka och sälja produkter av högsta kvalitet över hela världen, och i över 100 år har företaget anpassat sig efter marknaders och kunders växlande behov med innovativa produkter och lösningar. Med en global säljstyrka och beprövade försäljningskanaler har vi etablerat starka och värdefulla kundrelationer och partnerskap världen över, och vi strävar efter att gå i bräschen för teknisk utveckling för att uppfylla våra kunders framtida behov.

I dag erbjuder Nilfisk ett omfattande utbud av förstklassiga rengöringsprodukter och ett stabilt eftermarknadsutbud till den professionella marknaden. Våra främsta produktlinjer är professionell golvvårdsutrustning, dammsugare och högtryckstvättar, samt ett brett utbud av dammsugare och högtryckstvättar för hemmabruk till kunder över hela världen.

wetrok.png 1024x0 q85 subsampling 2

Wetrok

Framsteg inom rengöringsteknik och hygien baserat på system och metoder. Wetrok skapar innovationer för den professionella rengöringsprocessen med hjälp av hög schweizisk kvalitet i forskning och utveckling av rengöringsmaskiner och rengöringskemikalier. Dessutom fastställer och förmedlar Wetrok system- och metodkompetens. 

Wetrok, det mångsidiga och högspecialiserade schweiziska företaget för modern rengöringsteknik, intar en ledande och banbrytande position inom forskning och utveckling av professionella rengöringsmaskiner och rengöringskemikalier.
Hos Wetrok, som har ett omfattande sortiment av rengöringsmaskiner, apparater och kemiska produkter, kan kunden hitta allt som den behöver på ett ställe. Varje produkt hos Wetrok är unik. Den uppfyller kravet på att fungera perfekt för sitt specifika ändamål och passar dessutom optimalt ihop med övriga produkter och tjänster. Det som utmärker Wetrok är personlig kundrådgivning och närhet till kunderna. 

Wetrok erbjuder kurser i system- och metodkompetens som belyser alla aspekter i rengöringsprocesserna och ger på så sätt kunderna fördjupade kunskaper om användningsområdet. Kunderna får ta del av skräddarsydda rengöringskoncept. Det ökar effektiviteten och kvaliteten samtidigt som kostnaderna för den dagliga rengöringen minskar.

Varukorg

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna sida accepterar du vår användning av cookies.  Lär dig mer